Applicaties op maat.

Geen dag is hetzelfde en geen organisatie is hetzelfde. Daarom vraagt elke situatie om andere oplossingen. Sendrata ontwikkelt applicaties voor smartphones en tablets die naadloos aansluiten bij uw bedrijfsprocessen.

Dankzij smartphones en tablets kunnen we overal en altijd mobiel werken. Dat maakt het dynamisch en spannend, want het werk houdt niet op bij de muren van een kantoor. En omdat elke dag anders is, is flexibiliteit het sleutelwoord.

APP DEVELOPMENT

Gebruiksvriendelijke apps

Applicaties voor smartphones en tablets maken mobiel werken extra makkelijk. Daarom ontwikkelt Sendrata applicaties op maat: slimme apps die perfect aansluiten bij uw specifieke situatie. Wij denken met u mee over de beste oplossingen voor uw bedrijfsprocessen. Wat zijn uw wensen? Wat is het doel? Wie gaat de apps gebruiken en wat is daarvoor nodig?

facts

Wat feiten op een rijtje.

71% van de bedrijven ontwikkelt een applicatie op maat

71%

57% van de bedrijven biedt apps in een eigen app-store aan

57%
PLATFORM

     

Een app die bij u past

Sendrata zorgt altijd voor een unieke en gebruiksvriendelijke app die bij u past. Wij ontwikkelen applicaties voor smartphones en tablets met Apple iOS, Android en Windows. Wilt u een webbased systeem met Java of HTML5? Ook dan kunt u bij ons terecht.

DOWNLOADS

Brochure

Download hier onze brochure over de mogelijkheden die wij U kunnen bieden op het gebied van App Development.