Mobiel

Op locatie, thuis of in de trein – mobiel werken betekent snelheid en flexibiliteit. Smartphones en tablets maken uw organisatie efficiënter en slagvaardiger. Het beheer van deze mobiele apparatuur vraagt om een professionele aanpak: Enterprise Mobility Management van Sendrata.

Makkelijk, veilig en betrouwbaar.

Als moderne organisatie wilt u snel en efficiënt kunnen werken. Daarom maken u en uw medewerkers steeds meer gebruik van smartphones en tablets. Soms zijn die van de organisatie zelf, soms zijn ze privébezit. Enterprise Mobility Management (EMM) is de vervolgstap op Mobile Device Management (MDM). Met EMM van Sendrata heeft u het beheer van al deze mobiele apparatuur volledig onder controle. Makkelijk, veilig en betrouwbaar.

mobile device management

Maatwerk van A tot Z.

EMM is de meest professionele software voor het beheer van smartphones en tablets. U kunt snel en eenvoudig een groot aantal mobiele apparaten uitrollen binnen de organisatie. Van configuratie tot beveiliging en van beheer tot uitfasering – met EMM beheerst u de hele levenscyclus van de smartphone of tablet.

facts

Wat feiten op een rijtje.

74% van de IT beslissers noemt Enterprise Mobility van essentieel belang bij het zakelijk succes

74%

69% van de IT beslissers maakt zich zorgen over de beveiliging van mobiele apparaten

69%

47% van de bedrijven maakt gebruik van Bring Your Own Device (BYOD)

47%
PLATFORM

   

Ieder platform.

De Enterprise Mobility Management oplossing van Sendrata is geschikt voor vrijwel alle mobiele apparaten, zoals Android, Apple (iOS), BlackBerry en Windows Phone.

DOWNLOADS

Brochure

Download hier onze brochure over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van Mobility Management.

White paper Zorgsector

Mobiele apparatuur heeft een grote invloed in de zorgsector. Deze apparatuur is dermate bruikbaar geworden dat als de organisatie ze niet verstrekt de medewerkers er voor kiezen hun persoonlijke smartphones of tablets te gebruiken. En er is meer: het Internet of Things heeft de zorgsector veroverd: beacons, patiëntenmonitors, infuuspompen en allerhande diagnostische apparatuur worden mobieler en verbonden. Meer mensen, meer apparatuur, meer “dingen” die verbonden zijn betekent meer risico’s en een potentieel gevaar dat gevoelige patiëntinformatie in verkeerde handen komt. Met SOTI Mobicontrol kunnen organisaties in de zorg het volledige palet van productiviteitswinst, efficiency en kostenbesparing van mobiele oplossingen realiseren zonder toe te hoeven geven aan beveiliging en privacy.

Download hier onze white paper over Enterprise Mobility Management in de zorgsector (Engels).

Tablets, en nu?

Tijdens Zorg & ICT 2016 gaven wij een presentatie met als titel “Tablets, en nu?”, over het veilig en mobiel ontsluiten van gevoelige informatie van uw organisatie. Deze presentatie (PDF formaat, 14 MB) kunt u hier downloaden.